Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Plakát az újabb kormányzati kudarcról Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. november 06.

ImageFigyelemfelhívó óriásplakáttal kívánja az embereket figyelmeztetni az újabb szocialista kormányzati kudarcra a Fidesz. A Nyugati téren bemutatott óriásplakát a 2002 óta duplájára emelkedő munkanélküliségi adatokat ábrázolja. Répássy Róbert sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: "A gazdaság mérőszámait a gazdasági növekedés és a munkanélküliség mutatja." A politikus kiemelte: a magyar gazdaság mélyponton van, a munkanélküliség pedig 13 éves csúcson.

 

Mint fogalmazott, nem lehet jó az a gazdaságpolitika, ahol nő a munkanélküliség, egyértelműen látszik, hogy a szocialista kormányzat nem kezeli, hanem mélyíti a válságot. Hozzátette azt is, gazdasági vészhelyzet állhat elő Magyarországon, és újabb tíz- és százezrek munkahelye kerülhet veszélybe.

 

Image
.

Répássy Róbert ugyanakkor rámutatott arra is, a munkanélküliség növekedése a gazdasági válságtól független, hiszen 2002 óta folyamatosan emelkedik ez az adat. "Az új kormány a gazdasági növekedés megindítására, és új munkahelyek létrehozására fog koncentrálni" - szögezte le a honatya, aki végül úgy fogalmazott, a szocialista kormány szembe megy az európai trendekkel, és adócsökkentés helyett adóemeléssel próbálkozik.

Image
fotók: Pelsőczy Csaba

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >