Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Hunvaldot a börtönben is pénzeli az MSZP Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. november 08.

Image"Kezdeményezni fogja az erzsébetvárosi Fidesz-frakció az előzetesben lévő Hunvald György VII. kerületi polgármester fizetésének felfüggesztését." - mondta szombati sajtótájékoztatón Vattamány Zsolt, Fidesz erzsébetvárosi frakciójának vezetője. Vattamány a sajtótájékoztatón utalt arra, hogy egy nappal korábban a kerületi kormány többségű képviselőtestület úgy döntött: továbbra is jár Hunvald Györgynek az alapilletménye az önkormányzattól.

 

Vattamány Zsolt szerint pénteken világossá vált: az MSZP azt akarja, hogy a polgármester a börtönben is megkapja a fizetését, méghozzá közpénzből. Az ügyben megszólaló szocialista politikusok egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat tesznek, "össze-vissza beszélnek."

Az MSZP csak húzza időt, átveri az embereket azért, hogy védjék egy súlyos bűncselekményekkel gyanúsított párttársukat - hangsúlyozta a fideszes politikus, hozzátéve: a jogi helyzet is teljesen egyértelmű, börtönben ülő polgármesternek nem jár fizetés. A Fidesz politikusa úgy vélte: több mint érdekes, hogy míg a szocialisták mindent megtettek annak érdekében, hogy Hunvald György lemondjon fővárosi közgyűlési tagságáról, addig az egyáltalán nem zavarja őket, hogy a mai napig ő a VII. kerület polgármestere és a kerületi MSZP elnöke is.

 

Image
Fotó: Fidesz

A szocialisták pénteken ismét "Hunvald György bűntársaivá váltak", nyilvánvalóvá tették hozzáállásukat a demokratikus intézményrendszerhez, illetve leleplezték sajátos gondolkodásmódjukat, amelynek követői százmilliós végkielégítéseket fizetnek ki, a közösséget hátrányosan érintő szerződéseket kötnek, és "börtönben ülő kiváltságosoknak juttatnak közpénzből nem mindennapi zsebpénzt" - magyarázta Vattamány, hozzátéve, hogy a Fidesz ezt nem hagyja annyiban, és ismét kezdeményezi a határozati javaslat elfogadását.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >