Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Több mérkőzést is játszottak a hétvégén a móri kézilabdások
Több mérkőzést is játszottak a hétvégén a móri kézilabdások Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 09.

ImageTegnap délután szépszámú közönség érdeklődése mellett ismét négy kézilabda mérkőzést játszottak a móri csapatok az NB II-es bajnokságban. Sallay Zsolttól megtudtuk, hogy a férfiak a nyugati csoportban a Ferencváros II csapatát fogadták. Az összeállítást látva voltaképpen az NB I-ben szereplő gárda ifjúsági játékosai versenyeznek ebben a bajnokságban, erőt és tapasztalatot gyűjtve az első osztályban rájuk váró feladatokhoz.

 

Sallay Zsolt elmondta, hogy rendkívül szoros, fej-fej melletti küzdelmet hozott a találkozó, a félidőben döntetlen (9-9) volt az állás, majd a folytatás ugyanígy zajlott, azaz egyik csapat sem tudott előnyt kicsikarni. A végjáték ezúttal a vendégeknek kedvezett, hiszen 1 gólos vezetésüknél telt le a játékidő. Talán ha még marad néhány másodperc akkor az utolsó szabaddobás kombinációt kidolgozva sikerülhetett volna a pontszerzés, de mint tudjuk az idő nagy úr. A végeredmény 20-21.

A féfi ifjúsági csapatok találkozóján a hazai gárda végig vezetve magabiztos 26-17 arányú győzelmet aratott. Az utolsó figurát a csapat legfiatalabb tagjára próbálták meg kidolgozni a fiúk, sajnos a lövése kivülről súrolta csak a kapufát így maradt a közte 9. Fontos, önbizalomnövelő győzelem volt.

A nők észak-nyugati csoportjában a tapolcai lányok vendégeskedtek Móron. A találkozó kiesési rangadónak számított és ezt a vendégek bírták jobban idegekkel. A lefújás előtt kettő és fél perccel -az időkérés után- 1 gólos vendégvezetésnél megremegett a móri lányok keze, a vendégek pedig az ajándéklabdákat sorra gólra váltották. A végeredmény ugyan sima vereséget mutat, de a mérkőzés képe alapján ilyen küzdőszellem kell a jövőbeli találkozókhoz. Csak persze az a fránya 150 szekundum ne lett volna a végén! Sajnos ott volt, így a végeredmény 20-25 és egyre fogynak a lehetőségek a pontszerzésre.

A női ifjúságiak találkozóján szintén a vendégek örülhettek, hiszen itt is 5 gólos győzelmet arattak. Ezúttal sajnos több elemi hibát is vétettek a lányaink és ezt kihasználta az ellenfél. A végeredmény 24-29.

„A következő fordulóban idegenben játszanak csapataink.” – mondta Sallay Zsolt - „A lányok Sárvárra látogatnak, a férfiaknak pedig Pilisvörösváron lesz mérkőzésük.”

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >