Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Újabb súlyos baleset, ahol gyerekek sérültek...
Újabb súlyos baleset, ahol gyerekek sérültek... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 10.

ImageKözlekedési balesetről értesítette a mentőszolgálat a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletét. Bisztricz Anettől, a Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a jelzés szerint Zámoly és Székesfehérvár között egy személygépkocsi felborult, s négy sérült tartózkodott a helyszínen. A balesethez a tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak.

 

Bisztricz Anett elmondta: A helyszínen egy Ford személygépkocsi letért az útról, az út menti vízelvezető árokban többször átfordult a tetején, végül a bal oldalára borulva állt meg. A tűzoltók kiérkezésekor az autóban sérültek már nem voltak. A mentők két felnőttet és két kisgyermeket ápoltak.

 

Image
.

A tűzoltók a sérültek mentésében segítettek a mentőknek, valamint áramtalanították a Fordot, majd a kerekeire állították az autót. Az elsődleges adatok szerint a Fordban ülő kislány és egy kisfiú, valamint egy nő életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az autóban ülő férfit fejsérüléssel szállították kórházba. A mentés idejére teljes útzár volt a zámolyi úton, majd a rendőrség a helyszínelés alatt egy sávon indította el a forgalmat.

 

Image
.

A székesfehérvári tűzoltókat 24 órán belül már a második olyan súlyos kiemenetelű balesethez riasztották, ahol gyermekek is sérültek. 2009. november 8-án a 62-es főúton Seregélyesnél két személygépkocsi frontálisan ütközött, a balesetben három gyerek és egy csecsemő is megsérült. A balesetek körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

Image
Fotó: Bisztricz Anett

Riasztási fokozat: I-es kiemelt (Fehérvár I-es gépjárműfecskendő és a műszaki mentőszer)

 Beavatkozó csoport: C csoport

Mentésvezető: Molnár János tű. hadnagy, szolgálatparancsnok

 
< Előző   Következő >