Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow CSAK A BUSZOK ÉS AZ OTTLAKÓK KÖZLEKEDHETNEK A BERÉNYI ÚTON
CSAK A BUSZOK ÉS AZ OTTLAKÓK KÖZLEKEDHETNEK A BERÉNYI ÚTON Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 11.

ImageNéhány hét múlva elkezdik felújítani a Berényi utat. Az átépítés alatt a forgalom valószínűleg a környező utcákat terheli majd. Az érintett területek önkormányzati képviselői - Orosz István, dr. Bezzegi Pál és Rockenbauer Lajos e témában tartott sajtótájékoztatót, ahol elhangzott: a munkálatok ideje alatt csak a buszok és az ott lakók közlekedhetnek a Berényi úton.

 

A felújítás idején az Öreghegy és a 811-es főút forgalma előreláthatólag a környező kisebb utcákra terelődik át. A javasolt kerülő a Zámolyi út – Kiskút útja – Szent Flórián körút lesz, amelyet szabványos sárga-fekete táblákkal ki is fognak jelölni. A felújítás a Vértanú utca és a Kadocsa út között kezdődik el. E területen az összes közművezetéket kicserélik.

 

Image
.

A legnagyobb közműépítés az úgynevezett A00 csapadék csatorna továbbépítése lesz a Vértanú utcából a Csutora utca felé, ezzel egyidőben terelőszigetes forgalomlassítóval ellátott gyalogátkelőhely is épül.

Ezen kívül középszigetes gyalogátkelőhelyet alakítanak ki az Óvoda utcánál, s körforgalmat a Kisteleki utca - Berényi út – Tompa Mihály utca kereszteződésében. A 35-ös busz a körforgalom építése alatt terelőútvonalon közlekedik a Koppány utca - Attila utca – Vértanú utcákon keresztül. Az ideiglenes megállóhelyek Vértanú utca 64-69, 34-36 és az Attila utca 11-13/a előtt lesznek.

 

Image
.

A kivitelezési munkát a Magyar Aszfalt és az Útéppark vállalkozások nyerték el. A munkálatokat várhatóan július végén fejezik be.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >