Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megalakult a Fidesz képviselőcsoportja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 12.

ImageA 2006-os általános, valamint a 2008-as időközi önkormányzati választáson a Fidesz jelöltjeként és támogatásával mandátumot szerzett önkormányzati képviselők részvételével a tegnapi napon megalakult a Fidesz közgyűlési képviselőcsoportja Székesfehérváron. A Fidesz-frakció 14 fővel jött létre. Tagjai: dr. Bezzegi Pál, Brájer Éva, dr. Cser-Palkovics András, dr. Csurgai Horváth József, dr. Dienesné Fluck Györgyi, Égi Tamás, Fűrész István, Gyóni András, Horváth Miklós Csaba, Orosz István, Östör Annamária, dr.Radics József, Róth Péter, Vargha Tamás.

 

Róth Péter, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Székesfehérvári Szervezetének elnöke elmondta honlapunknak, hogy a frakció alapításakor a képviselők vállalták, hogy Székesfehérvár érdekében végzett önkormányzati képviselői munkájuk, valamint közszerepléseik alkalmával a Fidesz programja alapján járnak el, és mindent megtesznek a sikeres országgyűlési és önkormányzati választási szereplés érdekében.

A képviselőcsoport vezetőjévé dr. Cser-Palkovics Andrást, frakcióvezető-helyettessé Brájer Évát és Égi Tamást választották a Fideszes képviselők, akik a frakcióvezetőt felkérték, hogy a képviselőcsoport megalakulását a polgármesternek hivatalosan jelentse be.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >