Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Mesterházyval újra támad a Gyurcsány-Bajnai korszak Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. november 16.

Image"Sajtóinformációk szerint Mesterházy Attila lehet a szocialisták miniszterelnök-jelöltje, akit a jövő héten hallgat meg a Zuschlag-perben a bíróság." - mondta vasárnapi sajtótájékoztatóján Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója. Répássy szerint Mesterházy személyével újra támadásba lendül a Gyurcsány-Bajnai korszak, hisz emlékezetes, hogy annak idején amikor Gyurcsány még csak sportminiszter volt, Mesterházy Attila volt a helyettese és később minden megszorítást meg is szavazott.

 

A Mesterházy miniszterelnök-jelöltségéről szóló hírekkel kapcsolatosan Répássy kifejtette: a szocialisták jelenlegi parlamenti frakcióvezetőjével egy olyan embert választana kormányfőjelöltnek az MSZP, aki "méltó miniszterelnök-jelöltje lenne a zuschlagok és hunvaldok pártjának".

 

Image
Fotó: Fidesz

A Répássy feltételezése szerint azért nem nevezte meg eddig az MSZP Mesterházy Attilát a párt miniszterelnök-jelöltjének, mert megvárják jövő heti, tanúkénti kihallgatását a Zuschlag-ügyben. A Fidesz-frakcióigazgatója úgy fogalmazott: az MSZP jelenlegi frakcióvezetőjének van miről beszélnie a Zuschlag-perben.

A fideszes politikus rámutatott: Mesterházy Attilára nézve súlyosan terhelő állításokat tett az ifjúsági és sportminisztérium több korábbi alkalmazottja, elsősorban Ocsovai Tamás és Topolánszky Ákos egykori helyettes államtitkárok.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >