Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ellenőríztesse a vízórát! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. november 16.

ImageTélen a vízmérők, sőt a használaton kívüli házi vízvezetékek is elfagyhatnak. Az ilyenkor elfolyó víz díját - a jogszabályok szerint a fogyasztónak kell megfizetnie. Ennek elkerülésére felhívja a figyelmet a Fejérvíz Zrt., hogy: - a vízmérőaknákat (vízmérőhelyeket) hőszigetelés szempontjából ellenőrizzék, - a rosszul záródó, sérült, szabálytalan aknafedlapot cseréljék ki, vagy gondoskodjanak megjavításukról.

 

Ezen kívül:

- az üdülő vagy "zártkerti" ingatlanok és a vízzel ellátott építési (üres) telkek vízhálózatának víztelenítéséről se feledkezzenek meg,

-víztelenítéskor a vízmérő előtti, utca felöli csapot (szelepet) zárják el, a belső csapot hagyják nyitva, így a vízmérőből is el tud távozni a víz.

Használaton kívüli ingatlanja bekötési vízmérőjének téli víztelenítését a Fejérvíz ZRt. a szolgáltatási területén lakossági és intézményi fogyasztóknak bejelentés alapján díjtalanul elvégezi. Közületi fogyasztók részére megrendelés alapján, díjazás ellenében végzik el a munkát.

Keressék a helyi dolgozókat, vagy az üzemmérnökségeket: Székesfehérváron 22/535-817-es, Bicskén és környékén 40/200-341-es, Móron és körzetében 40/200-343-as, Sárbogárdon és térségében 25/460-101-es, Szabadbattyánban és környezetében 40/200-344-es telefonszámon.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >