Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Fehérvár Rugby Club Akadémia - Pécs 26 - 13. /7 -8/
Fehérvár Rugby Club Akadémia - Pécs 26 - 13. /7 -8/ Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 16.

ImageVasárnap rendezték meg a kadet Magyar Bajnokság őszi utolsó fordulóját a székesfehérvári Köfém rögbi pályán. A Fehérvár Akadémia most, első alkalommal fogadta be a Velence Tavi Vikingek rögbi csapatát. A következő bajnokságban önállóan induló Velence Tavi Vikingek csapata rutin szerzés céljából szerepelt az FRC kadet csapatában.

 

Gyölcsös Ferenc edzőtől megtudtuk, hogy az első 5 pontot a pécsiek szerezték. Sőt, a másodikat is, méghozzá egy felnőtteknél is ritkán látható dropp rúgásból - 3 pont. Ezt követően a csereként beállt Fí Dávid átgázolt a pécsiek centersorán. Ennek eredményeként: 5 pont + Örsi Dávid 2 pont.

A szünetben négy edző "rakott rendet" a fehérvári fejekbe, s ez meghozta az eredményt is: a végig kivallóan játszó fehérvári irányító játékos ugyanis mindenkit lefutva 5 pontot szerzett, amit Örsi Dávid még 2 ponttal megtoldott. Aztán a pécsiek tízes számú játékosa újból bejutott a célterületre: 14 - 13.

A meccs vége felé a második soros fehérvári Krepsz Áron legázolta a pécsi tolongást (növelve a célok számát), s 5 pontot szerzett, amit Örsi Dávid be is rúgott: + 2 pont. A mérkőzés utolsó 5 pontját Kuhinkó Zsolt, a Velence Tavi Vikingek játékosa szerezte.

Végeredmény: Fehérvár Rugby Club Akadémia - Pécs 26 - 13

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >