Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Újabb idegenbeli fellépés előtt
Újabb idegenbeli fellépés előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 17.

ImageVasárnap Grazban pontot tudott szerezni a Sapa Fehérvár, de sokáig nem lehet ülni a babárokon. Kedden az Olimpija Ljubljana ottonában újabb kulcsfontosságú találkozó vár a fiúkra.

 

 

"Grazban a terveinknek megfelelően szoros meccset játszottunk a 99ersszel. Ez ismét a fegyelmezett és taktikus játékunknak volt köszönhető. Nem sokkal a lefújás előtt még mi vezettünk, de a végén érvényesült az ellenfél játékereje. Azt gondolom, hogy a találkozó egészét nézve megérdemelten egyenlített a hazai csapat. A hosszabbításban nekünk volt több gólhelyzetünk, de vendéglátóink jobban használták ki a saját lehetőségeiket, és ez volt győzelmük kulcsa" - foglalta össze a hétvégi eseményeket Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 pályaedzője, aki kiemelte ifjú kapusunk, Hetényi Zoltán remek teljesítményét.

Kedden a szlovén fővárosba utazik a csapat, ahol a helyi Olimpija vár rá.

"Ez lesz sorozatban a második idegenbeli fellépésünk, így minden bizonnyal az ellenfél frissebb lesz nálunk" - mondta a szakember, aki szerint a két gárda legutóbbi összecsapásához képest a szlovének igen jelentősen megerősödtek.

"Ha képesek leszünk fegyelmezetten védekezni, akkor lehet esélyünk egy szoros eredményre. Az Olimpija légiósai egyről egyik klasszismegoldásokra képesek, így nem szabad őket lövőhelyzetbe engedni. Az emberelőnyös játékuk is veszélyes, így az emberhátrányos védekezésre is különösen kell figyelnünk majd" - magyarázta a pályaedző.

A szakmai stáb nem tervez változást az összeállításban. Tommi Satosaari ismét edzésbe állt a betegsége után, de hogy ő lesz-e a kezdőkapus kedden, arról később születik döntés.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >