Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Születni és lélegezni
Születni és lélegezni Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2009. november 24.

ImageNem elég gyermeket hozni a világra, a világot is olyanná kell formálni, úgy kell megtartani, hogy élhessen benne. Pázmándon és Vereben újabb lépést tettek e cél felé. Tisztelendő felajánlást tett a Gemenc Zrt. akkor, amikor 1300 facsemetét kínált fel telepítésre oda, ahol a gyermekek születését e módon szeretnék emlékezetessé tenni. Négy megye 38 települése közt a pázmándiak voltak az elsők, 21 apróka tiszteletére ástak, ültettek, temettek, és fognak majd locsolni, gondozni is.

 

Hogy lesznek-e akkora erdőségek, olyan fenséges rengetegek valaha is a Kárpát-medencében, mint amilyenek után dr. Tiborcz Péter, a megyei közgyűlés alelnöke is sóvárgott beszédében, nem tudni. De jól felfogott érdekünk, hogy annyi fát, növényt mindenképpen ültessünk és élni hagyjunk, amennyi a jó levegőt, a pihenést, a változatos élővilágot biztosítani tudja számunkra.

 

Image
.

Viseljen hát felelősséget mindenki a jövőért, és ültessen fát! Lehetőség szerint pedig ne is csak egyet a gyermekért, hanem még kettőt, négyet, nyolcat az unokákért, dédunokákért is...

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >