Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Cipőboltot rabolt, grafika alapján keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 25.

ImageKirabolták Székesfehérvár, Kossuth utcában lévő cipőboltot. A bűncselekmény hétfőn este, a zárás előtt nem sokkal, 17 óra 50 perc körül történt. Németh-Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivője arról tájékoztatta a Fehérvári Híreket, hogy egy ismeretlen személy fegyverrel a kezében ment be az üzletbe, és az ott lévő két hölgy alkalmazottól a bevételt követelte. Miután átadták neki a pénzt, gyalogosan távozott a belváros irányába.

 

A nyomozók nagy erőkkel keresik a tettest, akiről két grafikai rajz is készült az egyik sértett, illetve egy szemtanú elmondása alapján.

Az elkövető 25-30 év közötti férfi. 170-180 cm magas, vékony testalkatú. Arca enyhén borostás. Haja rövidre nyírt, világosbarna színű. Az elkövetéskor drapp színű, szintetikus anyagú, csípőig érő kabátot viselt, amin semmilyen márkajelzés vagy felirat nem volt.

 

Image
.

Világoskék farmernadrág volt rajta. A fején pedig egy sötétkék baseball sapka volt fehér mintával vagy felirattal. Egy világos színű sporttáska volt nála.

Kérik, hogy aki a férfit a rajz alapján felismeri, az értesítse a fehérvári nyomozókat a 22/541-600-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikén!

 
< Előző   Következő >