Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Jutalom a kiváló boltoknak és vendéglátó egységeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 27.

A Fogyasztók Napja alkalmából díjeső hullt ma a Régió Házában: a Székesfehérvári Fogyasztóvédelmi Egyesület szervezésében átadták a „Fogyasztók kiváló boltja” és a „Fogyasztók kiváló vendéglátóipari egysége” díjakat. A programsorán huszonhárom üzlet és kilenc vendéglátó-egység örülhetett a kitüntető címnek.

 

A "Fogyasztók Kiváló Vendéglátó Egysége" díjat az alábbi üzletek vehették át: az Ybl Étterem, a Kertész Csárda, a Kodolányi Étterem, a Zrínyi utcai Cukrász Üzem, a Pokol Pince Étterem, a fehérvárcsurgói Zámbó Cukrászda, a csákvári Csuta Cukrászda, a Viniczai Cukrászda és a Ráczkert Vendéglő.

A "Fogyasztók Kiváló Boltja" elismerést az Agró Üzletház, a Virág Ajándék, a Boros Optika, az Újságos Pavilon, a Freya Virágszalon, a SZEGI Non-stop, a SZEGI Vegyeskereskedés, a PROMOD Hungary Kft., a Pál Tamás és Társa Bt., a MAX ABC, a Bricostore Barkácsáruház, a Gombház, a Triumph Fehérnemű Bolt, a SZEZÁM, az Alkalmi Konyhafelszerelés, az Árvácska Virágüzlet, a Mamutka Bt., a Bringa Bt., a Finomságok Háza, a Molnár Varrógép Kft., az ART Stúdió, a Varázskuckó Játékbolt és a CSAVAR-AKKU Kft. képviselői kapták.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >