Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Jótékonysági Ghimes koncert!
Jótékonysági Ghimes koncert! Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2009. november 28.

ImageDecember 17-én (csütörtökön) 18.30 órakor az ARÉV Sportcsarnokban koncertezik a felnőttek és gyerekek közt egyaránt népszerű Ghimes, és ahogy a szervező Lénia2 Kft. nevében nyilatkozó Posch Dániel bejelentette, a fenti összegért a Fejér Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központjának munkatársai különféle készségfejlesztő játékokat vásárolhatnak a fehérvári TomCat játékboltban.

 

A Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 70 kisdiákja is fellép - mondta el Kneifel Imre igazgató -, és mivel most a szokottól eltérően "csupán" egy szólamban kell majd szépen, tisztán énekelniük a számokban, bizonyára nagyon felszabadult és jó hangulatú lesz közreműködésük.

A TomCat különösen a készségfejlesztő játékok terén kínál bőséges választékot - egészítette ki az eddigieket Posch Dánielné Anita üzletvezető -, és az ünnep közelségére való tekintettel a gyermekintézmények vezetői természetesen már előre válogathatnak, a garantált keret erejéig, nevelt gyermekeik korának és érdeklődésének megfelelően.

Deresné Tanárki Mária, a központ igazgatója elmondta, hogy szívből örül a nagylelkű gesztusnak, hiszen a hányatott sorsú gyerekeknek játék, személyiségfejlesztő szórakozás terén bőven van behozni valójuk, és ez az akció talán mások adakozó kedvét is meghozhatja.

A koncert egyébként a 17-i Ősfehérvár Nappal is egybeesik, így a szervezők sok emberre, az igényes és szórakoztató, népi ihletettségű zene számos rajongójára számítanak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >