Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ligakupa: Kaposvár - Videoton 0-2 (0-0)
Ligakupa: Kaposvár - Videoton 0-2 (0-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 28.

ImageA Ligakupa B-csoportjának 9. fordulójában a Tujvel - Lázár, Radovics, Sifter, Présinger - Milanovics, Demjén, Szakály - Móri, Vujovics, Farkas II összeállításban játszó Videoton 2-0-ra győzött Kaposváron. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, amelyben azért a Videotonnak volt több lehetősége. Míg a Rákóczi inkább a rögzített játékhelyzetekben, a szögletekben és szabadrúgásokban bízott, addig a vendégek több jó kontratámadást vezettek - volt amit helyzettel sikerült befejezni, góllal azonban egyelőre nem.

 

Szünet után hamar kiderült, melyik a jobb csapat. Ebben a játékrészben a Videotonnak már nem csak helyzetei voltak, de gólokat is lőtt. Előbb Vujovics csavarta 15 méterről egy nagyon szép Szakály-Farkas-Vujovics akció végén a léc alá a labdát, majd Szakály rúgott -Vujovics passzából - remek gólt a tizenhatos vonaláról, középről.

A győzelem ténye mellett a legjobb hír talán az, hogy a győztes Videotonban a második játékrészben négy akadémista - Baracskai, Ponczók,Szolnoki és Gyurcsók - is lehetőséget kapott, és nagyszerűen teljesítettek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >