Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Gyalogosgázolás szemtanúit keresik
Gyalogosgázolás szemtanúit keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 03.

A Móri Rendőrkapitányság eljárást folytat a 2009. november 17-én 13 óra 15 perc körüli időben Móron a Dózsa György utca 34. szám előtt lévő gyalogos átkelőhelynél történt közlekedési baleset ügyében. A rendelkezésre álló adatok alapján megállapítható, hogy 2009. november 17-én 13 óra 00 perc és 13 óra 30 perc közötti időben Móron a Dózsa György utca 34. szám előtt lévő gyalogos átkelőhelyen egy hölgy kívánt áthaladni a babakocsiban lévő gyermekével együtt a Kórház utca felől a Kodály Zoltán utca felé.

 

Németh – Kész Mónika rendőrszázados, a FM RFK szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a gyalogos átkelőhelyen való áthaladása előtt a hölgy a járdán megállt, hogy a Dózsa György utcán közlekedő gépkocsik elhaladjanak.

Várakozása közben egy nagy ütést érzett hátulról, minek következtében a babakocsival együtt az úttestre esett, míg a babakocsi felborult. Egy járókelő felsegítette a hölgyet, és elmondta neki, hogy egy kerékpáros - meglátása szerint feltehetőleg egy gyermekkorú személy - ütközött neki, aki a balesetet követően azonnal a helyszínről ismeretlen helyre távozott.

A Székesfehérvári Szent György Kórházban a vizsgálat során megállapítást nyert, hogy mind az anya, mind a gyermeke 8 napon belüli (könnyű) sérülést szenvedtek.

A Móri Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a balesetnek szemtanúi voltak, illetve a balesettel kapcsolatosan bármilyen információval rendelkezik, valamint annak a férfinek a jelentkezését, aki a balesetet követően a hölgynek segítséget nyújtott.

Bejelentés tehető személyesen a Móri Rendőrkapitányságon, vagy a 22/407-063-as telefonszámon.

 
< Előző   Következő >