Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Gyermekprogramok a "Mikulás-hétvégén"
Gyermekprogramok a "Mikulás-hétvégén" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 05.

ImageSzombaton és vasárnap számos program várja Székesfehérváron a gyermekeket – a Mikulás jegyében. December 5-én és 6-án, 10 és 19 óra között szaloncukorral ajándékozza meg a gyermekeket a Belvárosban a Mikulás. A Városház teret és környékét hintóval és gyalogosan is bejárja a Télapó, aki krampuszaival várja a kicsiket. (a programok folytatása alább olvasható el)

 

December 5-én és 6-án, 14-től 16 óráig Czímer Józsefné mézeskalács-készítő iparművész közreműködésével mindenki készíthet saját díszítésű mézeskalácsot a Hiemer-ház Gesztenyés udvarában.

December 5-én (szombaton), 16 és 18 óra között a Hősök terén, a Fekvő katona szobor előtt a „Minicirkusz a Tintaló Társulással” című előadásra várják a családokat.

December 5-én (szombaton), 18 órától a Csitáry Emil Művészeti Műhely tanítványainak karácsonyi műsora várja az érdeklődőket a Hiemer-házban.

December 6-án (vasárnap), 14 órától a Hiemer-házban verselő képeslap készítésre vár mindenkit a Terembura Kulturális és Múzeumkommunikációs Egyesület.

December 6-án (vasárnap), 17 órától a Városház téren adventi program és közös gyertyagyújtási ünnepség várja a családokat.

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4641&Itemid=31

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >