Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Aranyat hoz a víz Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2009. december 09.

ImageKiváló eredményekkel, története egyik legjobb esztendejét zárhatta évbúcsúztatóján a megyei fenntartású VVSI. Mint Döbrentei Gábor igazgató elmondta, ilyen, egyéb bajoktól is sújtott időkben különösen nehéz volt az átalakult egyesület dolgainak egyenesben tartása, de szerencsére – továbbá a fenntartónak, a sportolóknak, a szakembereknek és a szülőknek köszönhetően – sikerült, sőt sportsikerek özönét hozta az év.

 

A sokáig sorolható aranyak, ezüstök és bronzok megszerzése mellett más területeken is sikert hozott az esztendő, az egyesület ismertségét és elismertségét olyan programok is erősítették, mint például a vízi turizmus ügyének felkarolása, ami egyébként nem csupán a VVSI-nek, hanem az egész tónak is hasznot hozhat.

Image
.
 

Dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke hangsúlyozta, az egyesület sikerei is azt példázzák, hogy az igazi elkötelezettség a romló financiális feltételek közepette is csodára képes. Hozzátette, a megyei önkormányzat továbbra is mindent megtesz azért, hogy a Velencei-tó partja és a megye létesítményei – mint a VVSI evezőspályái és más ingatlanjai – a közösség kezében, mindenki pihenését és sportolását szolgálhassák.

Image
.
 

Ehhez – az egész tó érdekeit szem előtt tartva – infrastrukturális fejlesztésekben is gondolkozik. A beszédeket, köszöntőket követően az év kiemelkedő sportolóinak adtak át elismeréseket.

Image
.
 

A Györe Szilvia Vándorkupát, amelyet minden évben a legeredményesebb lányversenyző kap, 2009-ben Szeltner Ivettnek (U23 kerettag) ítélték, edzője Pálinkás János. A legeredményesebb edző ez évben Csonka Zsolt kenus edző lett, akinek a keze alatt dolgozik Petkó András is.

 

Image
.

Fair play díjat Borsányi Gábor evezős, Sinka András kenus és Nyulasi Anna vitorlázó kapott. Rajtuk kívül még 25 további versenyző kapott különdíjat idei eredményeiért.

Image
.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >