Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Évadzáró "művész-körben"
Évadzáró "művész-körben" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 09.

ImageÉvértékelő, évzáró ünnepséget tartott a Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör a Bányató Vendéglő emeleti galériájában. A programon a szokásos havi megbeszélés után először a Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör két alkotójának, Simon M. Veronikának és V. Hedrik Juditnak rendhagyó tárlatára került sor. E kiállításon mutatta be a két festőművész azokat az alkotásokat, amelyeket 2009 novemberében, a Salzburgi Leonardo Művészakadémián, mint Mester-vizsgamunkákat készített.

 

Enyedi Béla zeneköltő megnyitója után Gy. Simon Margit titkár vezetésével a Művészkör tagjai és a Vizivárosi Asszonykórus adtak színvonalas műsort, majd tombolahúzás következett, amelyben értékes nyeremények, többek között 2 festmény is kisorsolásra került.

 

Image
.

A program végén, a kötetlen beszélgetés után felvágták a Művészkör születésnapi tortáját, amelyet jóízűen fogyasztottak el a jelenlévők.

 

Image
.

Enyedi Béla elmondta honlapunknak, hogy a Művészkörnek nyolc országban, mintegy harmincöt tagja van. Jelenleg felnőtt és ifi tagozattal is rendelkezik.

 

Image
.

Negyedévente kiadják saját újságjukat, s mintegy tíz galériában szervezik meg saját, és más művészkörök festőművészeinek, zenészeinek, irodalmárainak estjeit. Minden hónapban más és más művészek jelennek meg e galériákban - a közönség nagy örömére!

Image
Fotó: Enyedi Béla

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >