Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Bővül a körzeti megbízottak köre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 18.

Image„Köszönöm Szigli Istvánnak, hogy óvó szemeit Maroshegyen tartja!” – mondta felszólalásában Brájer Éva, amikor a Székesfehérvári Rendőrkapitányság 2009. IV. negyedévi tevékenysége került szóba a Közgyűlésen. A képviselő asszony ezek után rátért arra, hogy a hajnali órákban járőrre lenne szükség az említett területen, mivel nagyon sok lopásról érkezett bejelentés. A városi rendőrkapitány, Dr. Csizek Tibor megígérte: megteszi a szükséges lépéseket.

 

Dr. Csizek Tibor kifejtette: Amikor jelenlegi posztjára került, az volt a célja, hogy növelje a körzeti megbízotti állományt. Így lesz ez a Maroshegyen, a Hosszúsétatéren ( http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4731&Itemid=31) , a Szedreskerten is, s mindenhol, ahol csak igény merül fel rá.

 

Image
Brájer Éva Önkormányzati képviselő járőröket kért a Maroshegyre

Elmondta, hogy a Maroshegyről tényleg nagyon sok lopási bejelentés érkezett.

Ezt követően beszámolt a Székesfehérvári Rendőrkapitányság tevékenységéről: kiemelte az állomány-beli változásokat, azt, hogy a hiányt fiatalokkal lehet megoldani. Jelenleg van 20-21 éves kollégájuk is, akikkel azon dolgoznak, hogy minden problémát, minél gyorsabban megoldjanak.

Felszólalása után Warvasovszky Tihamér megköszönte neki, hogy Radics József önkormányzati képviselő megkeresésére, (http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4654&Itemid=31 ), és Orosz Istvánnal egyeztetve felvállalták a Hosszúsétatéren a plusz rendőri feladatot.

 

Image
Fotó. Temesvári Márta

A városi rendőrkapitány, valamint a Rendőrkapitányság munkáját megköszönte Orosz István is, aki elmondta: Tudjuk, hogy milyen nehéz munkát végeznek, s milyen magas színvonalon. Ez pedig igazán dicséretes.

Kapcsolódó cikkünk:

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4654&Itemid=31

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4731&Itemid=31

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >