Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Egy gól döntött a Linz javára Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 19.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 kiegyenlített mérkőzést vívott a nagyszerű játékosokból álló Linz otthonában, ám a befejező harmadban a hazaiak be tudták vinni a győztes találatot. - Nagy lelkesedéssel kezdett mindkét csapat, és ebből a hazaiak jöttek ki jobban: Matthiasson a 9. percben Purdie átadását vágta Satosaari mögé (1-0). Három perc múlva újra hatalmas helyzetbe került a svéd csatár, de ezúttal elhibázta a lehetőséget. A mieink viszont könyörtelenül kihasználták az első emberelőnyüket: Ladányitól Bornhammar elé került a pakk, akinek a lövését nem védhette Westlund (1-1).

 

A középső felvonásban jópár ígéretes gólhelyzetet kialakított a Sapa Fehérvár, de sem Vas Márton, sem Palkovics, sem Ackeström nem tudta vezetéshez juttatni a kék-fehéreket. A szünet előtt Palkovics került újfent közel a gólhoz, ám bombája a vason csattant.

A kihagyott helyzeteknek nagy ára lett, a harmadik harmadban Matthiasson ugyanis ismét mattolta finn kapusunkat (2-1), és erre a találatára már nem tudtunk válaszolni. Így hiába játszott jól a Sapa Fehérvár, sajnos ezúttal pont nélkül kell hazatérniük a fiúknak.

EHC Linz - Sapa Fehérvár AV19 2-1 (1-1, 0-0, 1-0)
Linz, 1850 néző, vezette: Längle, Hofer, Hollenstein.


Linz: Westlund - Bronilla, Mayr, Leahy, Purdie, Matthiasson, Lukas, Buckley, Baumgartner, Lukas, Grabher Maier, MacDaonald, Hajek, Szücs, Oberkofler, Iberer, Schlacher, Judex, Haidinger. Vezetőedző: Kim Collins.


Sapa Fehérvár: Satosaari - Horváth, Tokaji, Palkovics, Martz, Vas J., Ackeström, Jobb, Mihály, Nagy, Kóger, Alén, Bronhammar, Ladányi, Vas M., Sofron, Kovács, Ondrejcik, Vaszjunyin, Fekete, Peterdi. Vezetőedző: Jarmo Tolvanen.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >