Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Tűzoltás közben köszöntött be az Újév Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 03.

ImageSajnos idén sem telt nyugodtan a Szilveszter éjszaka és a 2010-es év eleje a székesfehérvári tűzoltóságon. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk. hogy 2009. december 31-én, csütörtökön este fél tizenkettő után nem sokkal érkezett a bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére, mely szerint Seregélyes-Szőlőhegyen egy családi ház tetőszerkezete ég. A tűzesethez két gépjárműfecskendő és a vízszállító kezdte meg a vonulást.

 

A tűzoltók még éjfél előtt a helyszínen voltak, ahol a Petőfi Sándor utcai, körülbelül 10x10 méteres ház cserépfedésű tetőszerkezete teljes terjedelmében égett. A tűzben a stukatúros födém minden szobában beszakadt, s a lángok a lakrészre is átterjedtek.

 

Image
.

Személyi sérülés nem történt, a lakók a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták az épületet, és két PB-gázpalackot is kihoztak a házból. A tűz oltása az utómunkálatokkal együtt három órán át tartott.

 

Image
Fotó: Bisztricz Anett

Pénteken hajnalban az utómunkálatok közben egy közeli lakó forró teával kínálta meg a tűzoltókat, s ekkor jutott először egy kis idő az Újév köszöntésére.

 
< Előző   Következő >