Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Visszatérni a pontszerés útjára Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 07.

ImageA győzelem reményével lépett jégre kedden a Sapa Fehérvár Ljubljanában, sajnos mégis vereséggel kellett hazatérni Szlovéniából. Csütörtökön 18:15-kor hazai pályán a Villach SV ellen lehet javítani. - Nem játszott jól a Sapa Fehérvár AV19 a szlovén fővárosban - nem tagadta ezt Énekes Lajos, csapatunk pályaedzője sem.

 

"Csak az utolsó harmadban tudtuk irányítani a találkozót. Az Olimpija jobb volt nálunk az első negyven percben. Elszántabbak voltak, és valamivel frissebbnek is tűntek. A kapott góljaink saját hibáink miatt történtek, a játékunk színvonala alulmúlta a várakozásainkat" - emlékezett vissza a szakember.

A szakmai stábnak igen nehéz feladata volt kedden, hiszen több játékos el sem tudott utazni Szlovéniába, míg néhányan a találkozó második felére már nem voltak bevethetőek. Ráadásul ez volt sorozatban a második idegenbeli fellépése a fiúknak, ennek is látszott a hatása.

"Nem szeretném a felsorolt okokat magyarázkodásra használni, hiszen ellenfelünk sem a legerősebb összeállításában játszott" - egyértelműsítette Énekes Lajos. Szerdára szabadnapot kaptak hokisaink, önkéntes alapon egy késő délutáni átmozgató edzés állt rendelkezésükre. Énekes Lajos ugyanakkor megjegyezte, hogy a vasárnapi és a keddi utazás még csütörtökön is benne lehet majd a lábakban.

"A Villach feljövőfélben van, velük szemben is nagyok az elvárások, így igen motiváltak lesznek majd ellenünk. Ne felejtsük azonban, hogy az eddigi összecsapásaink alkalmával egyszer sem igazolták, hogy jobbak lennének nálunk. Fontos, hogy a kezdéstől fogva megragadjuk az irányítást, ehhez azonban jóval határozottabban kell fellépnünk, mint az Olimpija ellen" - húzta alá a Sapa Fehérvár AV19 pályaedzője.

Az összeállítást illetően akad bizonytalanság bőven. Elképzelhető, hogy betegség miatt számos kulcsjátékosunk hiányozni fog, ráadásul Rastislav Ondrejcik még mindig nincs bevethető állapotban a műtétje után. Ugyanakkor David Bornhammar visszatérésére van esély.

Sapa Fehérvár AV19 - Villach SV

Székesfehérvár, 2010. január 7. 18:15

Vezeti: Jelinek, Erd, Smeibidlo

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >