Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kamionok zárták el az utat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 08.

Közlekedési balesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére pénteken késő délelőtt. Székesfehérvár határában, a 7-es és a 8-as főút közös, várost elkerülő szakaszán, a szabadbattyáni lehajtó és az Új Csóri úti körforgalom között az esőben két nyerges vontató ütközött. A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a balesethez.

 

Bisztricz Anettől, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a 63-as főút felől Veszprém irányába tartó, Volvo tartálykocsi a jobb oldalával ütközött egy szintén Volvo kamion vontatmányának bal hátuljával. A baleset során a tartálykocsi vezetőfülkéjének jobb ajtaja leszakadt, s a jármű jobb oldala teljes hosszában megrongálódott.

A tartálykocsi hidraulikaolaj-tartálya felgyűrődött, kilyukadt, amelyből folyni kezdett a hidraulikaolaj. A tűzoltók a tartály felgyűrődését lefeszítették, így fértek csak hozzá az alatta lévő réshez, amelyet speciális tömítőanyaggal tömtek be, és ezzel megszüntették a szivárgást. A baleset során személyi sérülés nem történt. Rakománya egyik kamionnak sem volt.

 
< Előző   Következő >