Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Dübörög a lebukott szocialisták hazugságkampánya
Dübörög a lebukott szocialisták hazugságkampánya Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. január 11.

Image"Az MSZP minden idők legbrutálisabb, legmocskosabb, leggátlástalanabb kampányára készül." - hívta fel a figyelmet sajtótájékoztatóján Cser-Palkovics András. - "Az MSZP talán még soha nem állt ilyen rosszul mint most, ezért ezzel a kampánnyal gyakorlatilag a túléléséért küzd. Magyarországon rajtuk kívül mindenki le akarja zárni a Gyurcsány-korszakot. Jól láthatóan az MSZP mind a mai napig Gyurcsány Ferenc pártja, a szocialisták Gyurcsány hatalomba való visszatérését készítik elő minden rendelkezésükre álló eszközzel."

 

A Fidesz helyettes szóvivője felhívta a figyelmet arra, hogy az MSZP minden módszert felhasznál, semmitől sem riad vissza, csak az elmúlt napokban annyi hazugsággal vádolta meg a Fideszt, amely még egy teljes kampányra is sok lenne.

A fideszes politikus elmondta: látható, miközben a szocialisták által vezetett cégek vezetőit sorban tartóztatják le, aközben a kormányzati döntésekkel a pártérdekeket és külföldi országok, cégek érdekeit védik. Az MSZP gátlástalanságát jól mutatja, hogy a benzintender ügyében is hazugságokkal vádolta meg a Fideszt.

Image
Fotó: Fidesz

Molnár Csaba kancelláriaminiszternek tudnia kellett, hogy a Fidesz-frakció nem önként tankol az OMV kútjainál, hanem kényszerből - fejtette ki a képviselő, hozzátéve: a parlamenti frakciók az Országgyűlés Hivatalának keretén belül kényszerűen tankolnak ennél a cégnél. Kényszerűen részesei lettek a kormány elbaltázott, csak az osztrák államnak, az osztrák cégnek és az MSZP-s képviselőknek kedvező benzintendernek - jegyezte meg.

Jól látható az is, miközben a Fideszt vádolja az egyik miniszter, aközben nem vesznek részt az MSZP-s politikusok a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, megakadályozva, hogy kérdéseket lehessen feltenni. Ez nem tántorítja el a Fideszt, hogy a benzintender ügyét is kivizsgálja - jelentette ki a politikus.

Az elmúlt napokban az MSZP-s politikusok egy versenyt indítottak: melyikük tud nagyobbat és többet hazudni a Fideszről. A Fidesz felszólítja az MSZP-t, hogy hagyja abba ezt a kampányt, ne folytassa ezt a gyalázatot, és ne akadályozza azt, hogy az ország és az emberek lezárhassák végre a Gyurcsány-korszakot - szögezte le Cser-Palkovics András.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >