Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow TOLLASLABDA VERSENY Molnár István tiszteletére
TOLLASLABDA VERSENY Molnár István tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 12.

ImageMolnár István nyugállományú testnevelő tanár és tollaslabda edző tiszteletére rendezett Tollaslabda versenyt a Fejér Megyei Tollaslabda Szövetség. Mózer Edit testnevelő tanár, tollaslabda edző szervezésében a régi tanítványok együtt köszöntötték a díszvendégként megjelent Molnár Istvánt. Az ország több településéről - Székesfehérvár, Dunaújváros, Mór, Bodajk, Seregélyes, Csákvár, Csókakő, Budapest - közel 100 fő vett részt a programon.

 

A verseny kezdetekor Molnárt István nyugállományú testnevelő tanár és tollaslabda edző köszönetet mondott a résztvevőknek valamint a rendezőknek is azért, hogy az Ő tiszteletére rendezik ezt a versenyt. Mint mondta: jó érzéssel tölti el az is, hogy nem felejtik el a nagytapasztalatú és még jelenleg is a tollaslabda területén aktívan tevékenykedő “ Öreget”.

Ezt követően Magony Tamás összefoglalta és méltatta a nyugállományú testnevelő tanár és tollaslabda edző tevékenységének kiemelkedőbb állomásait, eredményeit ekképpen:

“Molnár István testnevelő tanár, tollaslabda edző Fejér Megyében 13 iskolában ismertette és szerettette meg a tollaslabda játékot. Tanítványaival a tollaslabda sportban is, országos szinten kiemelkedő sikereket ért el és korosztályos utánpótlás válogatott játékosokat nevelt ki ”

Image
.

Végezetül Molnár Tamás átvehette a “Fejér Megye Tollaslabda Sportjáért Díjat”, amit a Fejér Megyei Tollaslabda Szövetség elnöksége alapított.

A versenyen egyik csúcspontját jelentette, hogy a kiemelkedő teljesítményt elérő játékosoknak Molnár István nyújtotta át az érmeket.

A díjazottak:

A egyéni: Letsch Péter (Székesfehérvár),

B egyéni: Tóth Bence (Mór),

C egyéni: Ispán Máté (Székesfehérvár),

D egyéni: Valasek Vivien (Bodajk)

A párosban: Turzó Balázs, Fónad Péter (Székesfehérvár)

B párosban Almádi Gábor, Szuromi Tamás (Bodajk),

C páros: Szolovi Róbert (Székesfehérvár) Tóth Bence (Mór).

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >