Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Prostituáltak keresetének felét követelte... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 13.

ImageProstitúcióval foglalkozó két nőt fenyegetett meg egy férfi azért, hogy adják át neki a keresetük felét. A fehérvári rendőrök elfogták a 44 éves eleki férfi, akit kitartottsággal gyanúsítanak. A nyomozók a személyt bűnügyi őrizetbe vették.

 

Hétfőn, a kora délután folyamán érkezett a jelzés a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére, hogy a fehérvári Koch László utca egyik házában két nőre rá akarja törni a lakásajtót egy férfi. A bejelentést az egyik sértett tette.

Németh – Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, de időközben a férfi – hallva a szirénák hangját - távozott a lépcsőházból. Kiderült egy BMW-vel menekül. A járőrök a Rákóczi úton vonták ellenőrzés alá. Elfogását követően előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra.

Mint kiderült, és vallomása során a két nő elismerte, prostitúcióból élnek, és korábban a férfinek dolgoztak. M.J. volt az, aki a két 21 éves fehérvári nőnek lakást bérelt, és hirdetéseket adott fel, hogy a prostituáltaknak kuncsaftokat keressen. Nyáron azonban a férfi eltűnt, így a továbbiakban a hölgyek már nem neki dolgoztak. Új lakásba költöztek, aminek fenntartását már saját maguk finanszírozták.

Hétfőn azonban a férfi megkereste őket, és a nyár óta megkeresett pénzük felét követelte tőlük, ami többmilliós tételt tett ki, tekintettel arra, hogy a két nő korábban heti rendszerességgel több, mint százezer forintot adott át neki. Amikor a férfi rájuk akarta törni az ajtót, folyamatosan fenyegette őket, és a szerinte neki járó kétmillió forintot követelte.

A büntetett előéletű 44 éves M.J.-t a nyomozók kitartottság elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

 
< Előző   Következő >