Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Hazai pályán is ötven ponttal vesztettek a kincsesiek
Hazai pályán is ötven ponttal vesztettek a kincsesiek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 14.

Image„Nem tápláltunk hiú reményeket a meccs előtt. Arra azonban nem számítottunk, hogy hazai pályán is ötven ponttal vesztünk.” – nyilatkozta honlapunknak Németh Zsolt a Kincsesi Amatőrök Konstruktor elleni mérkőzése kapcsán. A kincsesi fiúk korábban a Sörmágnes ellen játszottak, s akkor sem lehettek túl boldogok az eredménytől…

 

A Kincsesi Amatőrök 121:32-re kaptak ki a Konstruktortól néhány nappal ezelőtt. Németh Zsolt szerint igencsak feltűnő volt a játékvezetés elfogultsága az ellenféllel szemben. Ez többek között megnyilvánult abban, hogy a 35. percig nem kaptak személyi hibát, s a meccs végéig is csak kettőt róttak ki rájuk.

 

Image
.

Azt is annak köszönhetően, hogy a kincsesiek szóvá tették a „furcsa statisztikai adatot”. A játékosok végül belátták, hogy nem ezen múlott a nagyarányú vereség, s a végén – sportemberhez méltóan - gratuláltak ellenfelüknek.

A mérkőzés részletei:

Konstruktor - Kincsesi Amatőrök 121:32 (30:4;30:9;33:11;28:8)

Ld:Kadarkuti T.18/6,Pribusz N.6,Erdész L.4,Kálmán I.N.2,Németh Zs.2,Rákóczi T.,Sallay Zs.

 

Image
.

A fiúk a Konstruktort megelőzően a Sörmágnessel álltak pályára, s akkor sem szerepeltek túl fényesen. A játékot ugyan nagyon jól kezdték, s az első negyedben vezettek is, ám a második negyedben már nem dobtak pontot.

„Nem sok mentség van rá, ez szégyenteljes teljesítmény volt.” – mondta Németh Zsolt – „Sajnos ez a folytatásra is kihatott, mert már nem tudtunk kimászni a gödörből. Egy biztos, ez a sport csapatjáték! Ezen a mérkőzésen - főleg támadásban - sok volt az átgondolatlan és sikertelen egyéni vállalkozás. Nem az a gond, hogy kikaptunk, hanem, hogy amilyen játékkal tettük ezt!”

 

Image
.

A mérkőzés részletei:

Sörmágnes - Kincsesi Amatőrök 58:34 (13:8,16:0,14:10,15:6)

Ld:Kadarkutu T.23/12;Németh Zs.6/3;Erdész L.4;Pribusz N.1p;Kálmám I.N.;Sallay Zs.;Szatzker Cs.;Rákóczi T.

Image
Fotó: Lacka

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >