Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A szocialisták adják vissza az ellopott milliárdokat!
A szocialisták adják vissza az ellopott milliárdokat! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. január 14.

Image"Ha a szocialisták nem lopták volna el a pénzt a közösségi közlekedést nyújtó cégekből, akkor lenne pénz tisztességes fizetésekre, utazási körülményekre, és nem lenne sztrájk Magyarországon." - szögezte le szerdai sajtótájékoztatóján Cser-Palkovics András. A Fidesz helyettes szóvivője aláhúzta: ha az MSZP nem tolta volna ki talicskával a milliárdokat jelentő közpénzt a BKV-ból, akkor maradt volna pénz a már alig működő buszpark felújítására, a dolgozók tisztességes fizetésére.

 

A MÁV-nak sem lenne ilyen tragikus a helyzete, és nem fenyegetőzne állandóan sztrájkkal az egyik szakszervezet, ha nem tették volna tönkre a vasúttársaságot, ha nem zárták volna be a vasútvonalakat, ha a stratégiai ágazatokat nem privatizálták volna, illetve, ha nem lennének sokmilliós vezetői fizetések - tette hozzá Cser-Palkovics András.

A sztrájkhelyzettel küzdő Malévről a politikus elmondta: nem állna elő a jelenlegi helyzet, ha az MSZP-kormány nem adta volna el bagóért a légitársaságot, és most nem kényszerülne sokmilliárdos tartozásokkal azt visszavásárolni.

 

Image
Fotó: Fidesz

A Fidesz helyettes szóvivője leszögezte: a közszolgáltatásoknak működniük kell, de ezt a mostani kormány képtelen garantálni a magyar emberek számára, azért, mert ellopta ezekből a cégekből a pénzt.

A Fidesz felszólítja a szocialistákat: adják vissza az ellopott milliárdokat. Ebben az esetben biztosíthatóak lesznek a rendes fizetések, és elkerülhetőek lesznek a sztrájkok.

Amennyiben ezt nem teszik meg, akkor a következő kormány fogja megkeresni ezeket a milliárdokat, megtenni a felelősségre vonásokat, és egyúttal biztosítani ezen cégeknek a nyugodt munkához szükséges feltételeket - jelentette ki Cser-Palkovics András.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >