Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Csak teljes erőbedobással lehet esély a sereghajtó otthonában
Csak teljes erőbedobással lehet esély a sereghajtó otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 15.

ImageVasárnap - ha nehezen is - de mgeszerezte a két pontot a Sapa Fehérvár AV19. Kedden ezúttal nem volt mérkőzés, pénteken viszont folytatódik a pontvadászat. A mieinkre a jó formában levő Acroni Jesenice vár.

 

"Vasárnap nem mindig voltunk jobbak az ellenfelünknél, de végig keményen küzdöttünk. A játék egyes periódusaiban domináltunk, ekkor hatékonyak is voltunk a kapu előtt. Az ekkor szerzett góljaink átsegítettek bennünket azokon a perceken, amikor az ellenfelünk nyomás alá helyezett minket. A statisztika szerint a Vienna többet lőtt kapura, mint mi, de az igazán nagy helyezetekből mi alakítottunk ki többet. Annak is örülünk, hogy végre emberelőnyben is gólt tudtunk szerezni. A végén volt egy kis szerencsénk, de a lényeg, hogy másodszor is legyőztük a Capitast" - mondta Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 pályaedzője.

Kétszer egymás után is idegenben kell pályára lépnünk, pénteken kezdődik a "road show"a Jesenice ellen.

"A tabella végén levő csapatok ellen mindig nehéz játszani. Ráadásul a Jesenice az utóbbi fordulókban igen jó formát mutatott. Mike Posma edző vezetésével a liga bármelyik együttesét meg tudják lepni" - figyelmeztetett a szakember, aki szerint csapata a helyezések alapján esélyesnek számít, de ezt csak akkor lehet érvényesíteni, ha mindenki 100%-ot nyújt.

"Megpróbáljuk levenni a győzelmi kényszer terhét a játékosokról, mert el szeretnénk kerülni, hogy a nagy akarás görcsösségbe csapjon át. Ugyanakkor kiemeltük, hogy különös figyelmet kell fordítani az ellenfél legeredményesebb hokisaira, Andrei Makrovra és Todd Elikre" - tette hozzá Énekes Lajos.

A Jesenice csütörtökön este szerződést bontott neves csatárával Tomaz Razingarral, így a gólerős támadótól már nem kell tartanunk. A kiváló hátvéd, Alexander Dück az eltiltását tölti, ő sem ölt szerelést pénteken. A Sapa Fehérvár AV19 összeállításában nem lesz jelentős változás. A betegek már felépültek, egyedül a sérült Rastislav Ondrejciket kell nélkülöznie Tolvanen mesternek. A kapuban minden bizonnyal Tommi Satosaari kezd.

Acroni Jesenice - Sapa Fehérvár AV19

Jesenice, 2010. január 15. 19:15

Vezeti: Schimm, Kaspar, Trattnig.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >