Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Féltékenységből rúgott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 15.

ImageEx-barátnője barátját megverte egy csókakői férfi, mert rosszul esett neki, hogy volt kedvese már nem vele van. A bántalmazás során a sértettnek az egyik ujja eltörött, valamint a kocsija is megrongálódott. A verekedőt a fehérvári rendőrök elfogták.

 

Németh – Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivője elmondta honlapunknak, hogy hétfőn, a kora este folyamán egy férfi tett bejelentést a fehérvári Salétrom utcából a rendőrségre, hogy barátnője ex-barátja rátámadt, és kéri a rendőri segítséget.

Mint az a rendőri intézkedés során kiderült, a csókakői férfi volt barátnőjét várta annak lakása előtt, amikor a hölgy összetalálkozott jelenlegi barátjával. Ezt azonban az ex-barát nem nézte jó szemmel, és a nő párjára támadt. A dulakodás közben földre kerülő férfibe a volt barát többször is belerúgott, majd a sértett autójának a visszapillantó tükrét is lerúgta. A dulakodásnak a járőrök vetettek végett.

A sértett a bántalmazás során nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az egyik ujja ugyanis eltörött. A 26 éves csókakői férfit előállítását követően a Forrónyom súlyos testi sértés és rongálás miatt gyanúsítottként hallgatta ki. Féltékenysége miatt akár börtönbüntetésre is ítélheti a bíróság.

 
< Előző   Következő >