Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Dvéri segítőként közreműködik tovább a Vidi életében Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 16.

ImageDvéri Zsolt visszavonul, de azért mégsem egészen! Ez az egyezség született ma dr. Mezey György vezetőedző és a középpályás között: "- Nem vagyok már mai gyerek." - mondta honlapunknak a sokak által kedvelt "Drazsé" - "Átlátom a helyzetemet. Az elmúlt időszakban sok kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódtam, ezért a csapatban kevesebbet is szerepeltem, de megmondom őszintén, nem szeretnék már a mindennapos pörgésben teljes erőbedobással részt venni. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy a csapatot sem akarom itt hagyni."

 

- Semmi szín alatt nem akartam elengedni Dvérit a csapattól, sőt - ugyan még élő szerződése van - felajánlottam neki egy újabb, egy éves kontraktust - mondta el a vezetőedző. - Zsolt rutinos, jó játékos és remek személyiség. Sajnáltam volna, ha elszakad a Vidi-családtól.

Így aztán kompromisszumos megoldás született, amelynek értelmében Drazséra továbbra is számít dr. Mezey György, ha kell, akár játékosként is, de mostantól az edzések mellett az edzői stáb munkáját is segíti, elsősorban az egyéni foglalkozások terén.

Első feladatát már meg is kapta: Ponczók Csaba felkészítésében vesz részt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >