Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow 66 szervezett kap működési támogatást
66 szervezett kap működési támogatást Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. június 27.

ImageAz Ifjúsági és Civilkapcsolatok Bizottságának elnöke, Juhász László tegnap sajtótájékoztató keretében ismertette volna a bizottság által aktuálisan tárgyalt témákat és a működési költségekhez nyújtott támogatásokkal kapcsolatos tudnivalókat. A tájékoztató akadályoztatás miatt elmaradt, ám később a következő közleményt nyújtották át szerkesztőségünknek az illetékesek:

12,6 millió forintot osztott fel az Ifjúsági és Civilkapcsolatok Bizottsága 

Működési célú támogatásra 89 szervezet nyújtott be pályázatot, amelyről az Ifjúsági és Civilkapcsolatok Bizottsága saját hatáskörében tehet javaslatot a közgyűlés számára. Az erre rendelkezésre álló forrás 12,6 millió forint. A támogatás odaítélésénél elsődleges szempont a civil szervezetek pénzügyi támogatásáról szóló rendeletünk volt. A bizottság a beérkezett pályázatokból egyhangúlag 66-ot javasolt támogatásra a közgyűlésnek, 50 és 300 ezer forint közötti összegben, melyet a közgyűlés is jóváhagyott.

Image
Fotó: Temesvári Márta
 

A Sportbizottságnak 18 kérelmet adtunk át, azoknak a szervezeteknek a pályázatait, amelyek fő tevékenysége egyértelműen sport jellegű. Egy beérkezett anyagot pedig a Környezetvédelmi Bizottsághoz utaltak a tagok. Négy pályázatot nem támogatott a bizottság, mert nem feleltek meg a pályázati kiírásban foglaltaknak.

Összességében elmondható, hogy a négy kiírásnak nem megfelelő pályázaton túlmenően vagy támogatta az ICB, vagy szakbizottságokon keresztül támogatásra javasolta az összes szervezetet, aki pályázatot adott be. 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >