Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Szociális válság, munkanélküliség Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 18.

ImageBeismerő vallomásnak tekinthető az MSZP-kormány által felügyelt Ecostat tegnapi jelentése, amely szerint szociális és bizalmi válság lesz Magyarországon a következő években. Szemben a kormánypárti kutatókkal, a Fidesz már évekkel ezelőtt figyelmeztetett a szociális válságra és az ezzel kapcsolatos bizalmi válságra, akkor a Gyurcsány-kormány és a szocialisták hazugsággal vádolták a Fideszt.

 

"Mára beismerték ők is. A probléma az, hogy az MSZP-kormány a legjobb esetben is csak a baj felismeréséig jut el. Az Ecostat mai jelentése bizonyítja: a kormány félrekezelte a válságot. A munkanélküliség évtizedes csúcsokat dönt, 150 ezren vesztették el munkájukat az elmúlt egy évben, 600 ezer fölött az állástalanok száma, és ezek csak a hivatalos adatok!

Az Ecostat a megoldás keresésekor is a Fidesztől kölcsönöz: a foglalkoztatás javítását állami segítséggel, egy évtizedes építőmunkával képzeli el, ami pontosan megfelel a Fidesz hosszú ideje hangoztatott programjának, ami 10 év alatt 1 millió új munkahely létrehozását teszi lehetővé." -

állapítjameg dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közleményében.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >