Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Gól nélküli döntetlen a Vasas elleni edzőmeccsen
Gól nélküli döntetlen a Vasas elleni edzőmeccsen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 18.

ImageA Videoton FC lejátszotta első idei olyan felkészülési mérkőzését, melyen az ellenfél szintén egy NBI-es csapat volt. A mérkőzés egészét figyelembe véve, nagy mezőnyfölényben játszottunk, és a kidolgozott helyzetek alapján akár több gólos győzelemmel is távozhattunk volna a Fáy utcából. Az első félidőben a Sebők – Lázár, Lipták, Milanovic, Présinger, Farkas, Polonkai, Nagy, Farkas II., Sitku, Gejnrih összeállítású csapat lépett pályára, és a 3. percben már gólt is szerezhetett volna a Vidi üzbég próbajátékosa.

 

Történt ugyanis, hogy Végh rosszul talált el egy hazaadást, és a labda Gejnrihről majdnem a kapuba pattant. Ezt követően mezőnyjáték zajlott a pályán, és bár a Vidi birtokolta többet a labdát, újabb helyzetet csupán a 40. percben láthatott az a közel 300 néző, aki ebben a hidegben is kilátogatott a Fáy utcába. Ekkor Sitku fordult kapura 18 méterről, és szépen tekert a bal sarok irányába, a labda azonban fél méterrel elkerülte a hazaiak kapuját.

A Vidi a II. félidőben a Tujvel – Andic, Radovic, Horváth, Présinger (Sifter 70’), Ponczók, Demjén, Sándor, Szakály, Vujovic, Alves tizeneggyel állt fel, és sokkal nagyobb nyomást gyakorolt a vendéglátókra, mint az első játékrész együttese. Alves, Vujovic és Demjén is nagyon közel álltak a gólszerzéshez, de a Vasas tartalék kapusa nagyszerű napot fogott ki. A mérkőzés 65. percében egy szöglet utáni kavarodást követően Alves emelése a kapufán csattant, ez volt a mérkőzés legnagyobb helyzete. 

A Videoton FC játéka a 0:0 ellenére is bizakodásra adhat okot, ugyanis a második 45 percben a hazai piros-kékek csak nagy ritkán jutottak át a Vidi térfelére.

A mérkőzést a helyszínen tekintette meg a Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway, az Újpest edzője McStay, a Vidi tulajdonosa, Garancsi István valamint a Puskás Akadémia alapítója Orbán Viktor is.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >