Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Az MSZP az emberek helyett a korrupció mellé állt Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. január 18.

Image- A VII. kerületi Fidesz frakcióvezetője azzal kapcsolatban mondta ezt, hogy a börtönben ülő Gál György választókerületében ebben a ciklusban már biztosan nem lehet időközi választást tartani. Vattamány Zsolt az előzményekről szólva elmondta, hogy az ingatlanpanamázás miatt rácsok mögé került SZDSZ-es politikus már egy éve nem vesz részt a képviselőtestület ülésein, mandátumának megszűnését ezért már decemberben meg kellett volna állapítani.

 

"Mivel a választások évében április 1-je után már nem lehet időközi választást kiírni." - fejtette ki - "A voksolásról legkésőbb pénteken határoznia kellet volna a helyi választási bizottságnak."

"A kerület szocialista vezetése azonban mindent elkövetett, hogy erre ne legyen lehetőség: a decemberi és januári rendes üléseket nem hívták össze, az ellenzék által kezdeményezett két rendkívüli ülés határozatképességét pedig elszabotálták" - hangsúlyozta a fideszes politikus.

Vattamány az MSZP-sek céljáról szólva azt mondta, hogy "az mindvégig világos volt": mandátumánál kívánták tartani Gált, illetve lehetetlenné kívánták tenni az időközi választások kiírását. "A szocialisták az emberek jogainak és érdekeinek képviselete helyett ismét a korrupció és a korrupt politikustársak mellé álltak" - jegyezte meg a politikus.

 

Image
Fotó: Fidesz

Mint fogalmazott: "bűncselekménnyel gyanúsított társukat mentegetve, kiváltságosok pénztárcáit tömögetve, ha kell a törvényeken, jogszabályokon felülemelkedve, a szocialisták az utolsó pillanatig igyekeznek menekülni a választókkal való szembenézéstől".

"Amikor nem a saját klientúrájukról és pénztárcájukról, hanem az emberek érdekeiről kellene dönteni: trükközés, szánalmas magyarázkodás, mellébeszélés, és ha kell, akkor a régi jól bevált hazudozás" - szögezte le Vattamány.

Vattamány Zsolt a tavaszi országgyűlési voksolásról úgy nyilatkozott: annak egyik legfontosabb tétje az lesz, hogy "ennek a szánalmas korszaknak végre véget lehessen vetni".

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >