Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Földönfutóvá tenné a panellakókat Bokros pártja Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. január 19.

ImageOstobaságnak és nevetségesnek nevezte László Tamás a panelépületek lebontását célzó MDF-es terveket. - Hétfői sajtótájékoztatóján a Fidesz szakpolitikusa Lévai Zoltán budapesti MDF-elnöknek arra a javaslatára reagált, amely a főváros levegőjének javítására a szélcsatornákat elzáró panelek és magas épületek visszabontását indítványozza. László Tamás azt mondta: "a Bokros Lajos vezette MDF-nek nagyon fontos programpontja ez az akció, ezért komolyan kell venni".

 

Komolyan kell venni azért is - tette hozzá -, mert Bokros és "akkori pártja, az MSZP", a kilencvenes évek közepén egyszer már végrehajtott egy olyan programcsomagot, "amibe majdnem belerokkant az ország".

"Bokros Lajos ezúttal egy másik pártban, újra a családok életének megkeserítésére készül (...), az MDF el akarja venni az emberek otthonait, szívtelen módon földönfutóvá, hajléktalanná tenné a családokat" - jegyezte meg a politikus.

 

Image
Fotó: Fidesz

László Tamás szerint az MDF miniszterelnök-jelöltje "tipikus szocialista bankár", aki családok tízezreit akarja kilakoltatni otthonaikból. László Tamás arról is szót ejtette, hogy Lévai szerint a lebontott panelházak lakóit önkormányzati bérlakásba vagy állami tulajdonú lakásokba költöztetnék.

Mint fogalmazott, Lévai "rendkívül mértékig tudatlanságban szenved, mert a magyarországi lakásállomány 93 százaléka magántulajdonban van". "A Fidesz ezt nem fogja hagyni, meg fogjuk védeni a budapesti családokat" - hangsúlyozta.

László Tamás kijelentette: a Fidesz panelban lakók iránti elkötelezettségét a párt többször is benyújtott távhőáfa-csökkentési javaslata is bizonyítja.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >