Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
"Most már értjük, hogy mitől is félt a polgármester..." Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 20.

ImageA Fidesz visszautasítja Márton Roland azon sejtetését, amely szerint a jobboldal állna Warvasovszky Donát munkaszerződésének kiszivárogtatása mögött. Az MSZP hónapok óta azzal vádolja Warvasovszky Tihamért és a Fideszt, hogy megállapodás van közöttük, most pedig ezekkel az állításokkal szöges ellentétben azt hiresztelik a helyi szocialisták, hogy a Fidesz „lejáratja” a polgármestert. Mindkét szocialista állítás hazugság!

 

Orosz István, a Fidesz városi elnöke elmondta az újságíróknak, hogy egyértelműen látszik az állítások közötti, óriási ellentmondás. Kezdve ott, hogy e két szocialista „közlés” (elütő tartalma miatt) egyértelműen kizárja egymást.

„Szeretnénk azonban megnyugtatni mindenkit, hogy mind a két szocialista állítás hazugság. A Fidesz nem köt megállapodást Warvasovszky Tihamérral, de soha nem fog nemtelen eszközöket használni politikai ellenfeleivel szemben.” – mondta Orosz István, majd kiejelentette, hogy Warvasovszky Donát ügyét a helyi szocialistákon belül hónapok óta folyó belháború résznek tekintik, s a kiszivárogtatót is valószínűleg a szocialisták között kell keresni.

„Most már értjük, hogy mitől félt Warvasovszky Tihamér, mikor „segítséget” kért 2009 decemberében a helyi szocialisták módszereivel szemben.” – jelentette ki a városi alelnök, aki szerint jó lenne, ha a mostani botrányban elhangzó szocialista vádaskodás helyett végre az ügy lényegével foglalkozna mindenki.

Vagyis azzal, hogy mit tartalmaz Warvasovszky Donátnak az önkormányzat cégével kötött munkaszerződése. Azt pedig, hogy van-e a munkaszerződésben kifogásolható rész, csak a szerződés nyilvánosságra hozatalát követően tudhatjuk meg.

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5055&Itemid=1

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >