Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nem várhatunk jobbat ettől a kormánytól!
Nem várhatunk jobbat ettől a kormánytól! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. január 21.

Image"Borsodban a munkanélküliségi ráta eléri a 24 százalékot, 72 ezer ember nem talál munkát. Szociális katasztrófa közeledik, a helyzet felelősei azok, akik a jelenlegi gazdaságpolitikát folytatják." - jelentette ki Ódor Ferenc újságírók előtt sajtótájékoztatóján. -"Az elmúlt egy esztendő drasztikus munkanélküliség növekedését nehezen lehet elviselni." - fogalmazott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlés fideszes elnöke, kiemelve: Borsodban 72 ezren, Nógrádban 20 ezren, míg Heves megyében 22.500-an nem találnak állást, a régióban összesen 114.500-an.

 

A honatya szerint ez a három megye nem várhat, nem kaphat ennél jobbat ettől a kormánytól. Mint mondta, szociális katasztrófa előtt állnak, melynek felelősei azok, akik ezt a gazdaságpolitikát folytatják. Ódor Ferenc ijesztőnek nevezte az országos munkanélküliségi adatokat (604 ezer állástalan), és arra hívta fel a figyelmet, a szociális helyzet fokozatosan romlik.

Image
Fotó: Fidesz

Egyre több helyen zárják be az intézményeket, küldik kényszerszabadságra ez embereket - jegyezte meg a politikus, kiemelve: még Nyugat-Magyarországon is egyre több ilyen eset fordul elő. Példaként említette Gyurcsány Ferenc cégét, a Motim Kádkő Kft.-t, ahol minden második pénteken kényszerszabadságra küldik a dolgozókat.

Más gondolkozásra, más gazdaságpolitikára van szüksége Magyarországnak, egy olyan kormányra, amelyik figyel a vidékre és a kis- és középvállalkozásokra - szögezte le végül Ódor Ferenc.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >