Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
"Az embereknek joguk van tudni a tisztességtelen manőverekről!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 21.

ImageA Jobbik Székesfehérvári Alapszervezete szerint az embereknek joguk van megtudni, hogy kik, s mikor követnek el tisztességtelennek tűnő manővereket közcégeknél. Gál Péter Pál városi elnök kijelentette: követelik Warvasovszky Donát és a Széphő Zrt. közötti munkaszerződés gyanús körülményeinek megvilágítását, s a hasonló ügyek nyilvános kivizsgálását.

 

„Megdöbbentő tudósítás jelent meg több helyen is Székesfehérvár polgármestere, Warvasovszky Tihamér fiáról, amely szerint W. Donát munkaszerződését „BKV-s mintára” módosították munkahelyén, mely történetesen a város legnagyobb közműszolgáltató cége, a Széphő Zrt. Véleményünk szerint már a „munkahelyteremtés” ténye is pikáns, de ennél is fontosabbak a módosítás körülményei!” – jelentette ki honlapunknak Gál Péter Pál, aki elmondta, hogy a Jobbik a következő kérdésekre vár azonnali választ:

• Ki írta alá Warvasovszky Donát cég számára előnytelen, W. D. számára viszont előnyös módosított szerződését?

• Mi az új szerződés aláírásának pontos dátuma, különös tekintettel a közgyűlés által elfogadott vezetőváltás időpontjára?

• Mi az MSZP helyi elnökének valódi állásfoglalása az ügyben, tekintve, hogy másképp reagált a Hírszerző részére tegnap délben (csalódottság), és mást olvashatunk a megyei napilap honlapján, tegnap délután (megdöbbenés a dokumentumok nyilvánosságra kerülése miatt)!

Milyen információk vagy személyes találkozások változtathatták meg Márton Roland szocialista pártvezető, volt Széphő Zrt. igazgatótanácsi elnök álláspontját, mely szerint ismét nem az a fontos, mi van a papírokon, hanem az, hogy kitől tudhatta azt meg a közvélemény?

„Véleményünk szerint az embereknek joguk van megtudni, kik, hogyan, mikor követnek el ilyesféle tisztességtelennek tűnő manővereket közcégeknél, függetlenül attól, ki lehetett az adatok forrása.” – mondta Gál Péter Pál. – „A Jobbik követelni fogja az ügy, és a hasonló ügyek nyilvános kivizsgálását! Ugyanakkor várjuk Polgármester Úr magyarázatát is a történtek kapcsán, mivel úgy gondoljuk, mindez nem történhetett az ö tudta és beleegyezése nélkül!”

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5065&Itemid=1

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5055&Itemid=1

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >