Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Warvasovszky Donát válaszolt - de csak félig Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 21.

ImageA Fidesz értékeli, hogy az önkormányzat cégével kötött vitatott munkaszerződésének ügyében Warvasovszky Donát a nyilvánosság elé állt. A sajtóhoz eljuttatott közleményéből azonban új információ nem tudható meg, valamint nem derül ki az sem, hogy a kialakult helyzetben hozzájárul-e szerződése közzétételéhez. Ezért a Fidesz a korábban az ügyben kiadott sajtónyilatkozatait fenntartja.

 

- tájékoztatta a Fehérvári Híreket Orosz István, a Fidesz városi elnöke, miután Warvasovszky Donát az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

KÖZLEMÉNY

A „Hírszerző” internetes portál 2010. január 19-én, a nem részletezett módon „birtokába jutott” munkaszerződésem ürügyén cikket közölt, amelyet azután több médium is átvett, illetőleg saját ízlése szerint kommentált. Tekintettel arra, hogy nincs titkolni valóm, megerősítem a munkaszerződésemmel kapcsolatosan a cikkben közölt azon információkat, mely szerint valóban munkaviszonyban állok a SZÉPHŐ Zrt-vel, munkaviszonyom megszűnése esetén valóban jogosult vagyok az említett végkielégítésre és a szerződésben meghatározott egyéb juttatásokra, ugyanúgy, mint többéves gyakorlat alapján, a SZÉPHŐ Zrt. volt és jelenlegi vezetőállású munkavállalói.

A különbség csupán annyi, hogy a felsővezetőknek magasabb a havi bérük, mint az enyém, és még premizáltak is, így értelemszerűen a végkielégítésük és a munkaviszonyuk megszűnésének esetére járó egyéb juttatásuk összege is nagyobb. Első olvasatra a cikk időzítése nehezen érthető, hiszen a SZÉPHŐ Zrt-nél jelenleg is munkaviszonyban állok, havi fizetést kapok, prémiumot viszont nem. Ebből következően mindezidáig sem végkielégítésben, sem a munkaviszony megszűnése esetén járó más pénzbeli juttatásban nem részesültem.

A cikk időszerűségét tehát nem ez, hanem a beindult választási kampány adja, amelyben nem én vagyok a célpont, hanem Édesapám, a Város Polgármestere. Ami pedig a cikkben említett BKV-s jelzőt illeti, kijelentem, hogy nem vagyok politikus, sem más közszereplő, én a politikai harctérről szemlélve: Becsületes Kívülálló Vagyok (BKV). Ennyiben – és csak ennyiben - a BKV-s hivatkozás helytálló és azt vállalom.

 Székesfehérvár, 2010. január 20.

Dr. Warvasovszky Donát

Kapcsolódó cikkünk:

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5065&Itemid=1

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5055&Itemid=1

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5074&Itemid=1

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >