Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Vonják felelősségre a "zsideszező" Societast!
Vonják felelősségre a "zsideszező" Societast! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. január 22.

ImageA "zsideszező" ifjú szocialisták felelősségre vonására szólítja fel az MSZP elnökét, miniszterelnök-jelöltjét és elnökségi tagjait a Fidesz. Navracsics Tibor, a párt frakcióvezetője arra reagált, hogy Patek Gábor, a szocialisták ifjúsági szervezetének vezető politikusa a kuruc.infó című szélsőséges portál reklámozására és szóhasználatának - "Gyurcsótány, Maszop, Zsidesz" - átvételére utasította a Societas úgynevezett netaktivistáit a világhálón.

 

Csütörtöki sajtótájékoztatóján Navracsics úgy fogalmazott, hogy, az MSZP és annak ifjúsági szervezete "a kurucinfót akarja propagálni és zsideszezni". Mint mondta, az MSZP "nemcsak a gyűlöletet és az antiszemitizmust akarja behozni a kampányba, hanem ezt egy szélsőséges internetes lap és szubkultúra felkarolásával teszi".

"Itt most meg kell állnia a Magyar Szocialista Pártnak. A Magyar Szocialista Párt felelős politikusainak felelősséget kell vállalniuk a Societas minden egyes lépéért. Felelősségre kell vonni a Societas vezetőit, és ezt a kultúrát, szóhasználatot és kampánytechnikát azonnal ki kell iktatni a magyar választási kampányok történetéből" - jelentette ki.

 

Image
Fotó: Fidesz

A Fidesz képviselőcsoportjának vezetője ugyanakkor arra szólította fel az MSZP elnökét, miniszterelnökét és elnökségi tagjait, hogy "azonnal vonják felelősségre a Societas vezetőit, személy szerint Patek Gábort".

"Folytassanak le eljárást vele szemben, és tegyenek hathatós lépéseket, hogy a magyar választási kampányban a zsideszezés és a kurucinfózás mindörökre a múlté legyen" - tette hozzá.

Navracsics arra is kitért, hogy Magyarországon Gyurcsány Ferenc honosította meg "a gyűlölet politikáját", ő volt az, aki a jobboldal leveréséről szónokolt, és ameddig az exkormányfő a politikában marad "a gyűlölet politikája sem fog távozni".

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >