Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Elörte a felesége orrát... Kiraboltak egy idős nőt... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 25.

ImageEgy kincsesbányai férfi lakásában többször is fejen ütötte a feleségét, valamint a kályhának is nekilökte, aki ennek során orrcsonttörést szenvedett. A férfivel szemben a rendőrök ideiglenes távoltartásról szóló határozatot hoztak... Kislángon egy családi házba hatoltak be ismeretlenek, de a tulajdonos a zajra felébredt, így az elkövetők elmenekültek a helyszínről...

 

Németh – Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivőjének tájékoztatása szerint Fejér megye területén az elmúlt napokban az alábbi események történtek:

Közlekedési események:

Fejér megye területén az elmúlt 24 óra során egy súlyos kimenetelű közlekedési baleset történt. 10 óra 30 perckor történt baleset Martonvásár belterületén. Egy kerékpáros az őt megelőző autó miatt elvesztette uralmát a bicikli fölött, és elesett. A baleset során az asszony súlyosan sérült.

Székesfehérvári Rk.:

Szombaton késő este Kislángon egy családi házba hatoltak be ismeretlenek, de a tulajdonos a zajra felébredt, így az elkövetők elmenekültek a helyszínről. Az ismeretlen tettesek a ház tornácáról ellopták az 1.500.- Ft értékű kutyatápot. A bűncselekményt követően a helyszínről a rendőrök nyomkövető kutyát indítottak, aki szimatot fogott, és egy közeli családi házig vezette a nyomozókat.

Az ott lakó 14 éves fiú elismerte, hogy társaival együtt, ő hatolt be az ingatlanra. A rendőrök őt, valamint 20 éves és 13 éves társait is előállították a kapitányságra. A nyomozók a gyermekkorú fiút – törvényes képviselője jelenlétében – meghallgatták, míg a fiatalkorú, valamint a felnőtt-korú fiút gyanúsítottként hallgatták ki. Mind a hárman beismerő vallomást tettek.

Ittas férfivel szemben intézkedtek a járőrök vasárnap késő este. Székesfehérvár, Berényi út – Olaj utca kereszteződésében feküdt a járdán a 30 éves férfi. A személyt igazoltatását követően hazaszállították.

Dunaújvárosi Rk.:

Vasárnap 12 óra 45 perc körüli időben a tulajdonos rokonára való hivatkozással ment be egy nő Dunaújváros, Vigadó utcában egy idős asszony lakásába. A nyolcvan éves sértett figyelmét elterelte, míg két másik nő a lakásba behatolva kutatást végzett, majd elvitte az idős asszony arany ékszereit. A lopási kár 190.000.- Ft. A rendőrök keresik a három elkövetőt.

Egy 43 éves körözött ercsi férfi került elfogásra, aki ellen a Dunaújvárosi Városi Bíróság elfogató parancsot bocsátott ki. A körzeti megbízott vonta ellenőrzés alá a férfit Ercsi belterületén, majd a kapitányságra előállította, ahol őrizetbe lett véve.

Sárbogárdi Rk.:

Sárkeresztúr, Nyilas dűlőben három férfi kidöntött négy darab vasoszlopot, és megpróbálta eltulajdonítani. Egy abai férfi azonban észrevette őket, és bejelentést tett a Sárbogárdi Rendőrkapitányság Ügyeletére. A rendőrök így azonnal a helyszínre mentek, ahol elfogták a 19 éves, valamint a két 21 éves sárkeresztúri férfit. Mind a hármukat előállították a kapitányságra, ahol szabálysértés elkövetése miatt megindult velük szemben az eljárás.

Móri RK.:

Vasárnap este a rendőrök egy kincsesbányai férfivel szemben intézkedtek. A személy ugyanis lakásukban többször fejen ütötte a feleségét, valamint a kályhának is nekilökte, aki ennek során orrcsonttörést szenvedett. A férjet a rendőrök a kapitányságra előállították, ahol súlyos testi sértés elkövetése miatt gyanúsítottként lett kihallgatva. A férfivel szemben a rendőrök ideiglenes távoltartásról szóló határozatot hoztak.

Gárdonyi Rk.:

Egy 19 éves gárdonyi férfit fogtak el a rendőrök vasárnap kora reggel. A férfi ellen a Budapest XVII. Kerületi Rendőrkapitányság lopás, míg a Budapest XII. Kerületi Ügyészség kábítószerrel való visszaélés miatt adott ki körözést. A budapesti rendőrök megkeresése alapján a férfit a gárdonyi rendőrök kihallgatták, majd ezt követően őrizetbe vették. A budapesti ügyészségre ma került átszállításra.

A fenti időszakban a fejér megyei rendőrök egy ittas gépkocsivezetővel és egy ittas kerékpárossal szemben intézkedtek.

 
< Előző   Következő >