Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Kegyetlenül fúj a szél Antalyában
Kegyetlenül fúj a szél Antalyában Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 26.

ImageAz első antalyai edzést és ebédet követő csendespihenő ideje alatt sikerült honlapunknak elérni Szakály Dénest, az Olimpiai válogatott vidis-szekciójának egyik tagját, akit arról kérdeztünk, hogy érzik magukat? "- Túl vagyunk az első edzésen, amelyet Egervári Sándor vezényelt a csapatnak. Az idő nem rossz, 10-15 fok lehet, de kegyetlenül fúj a szél, ami szerintem rosszabb, mintha hideg lenne. Itt tegnap kezdődött a tavaszi idény, s azt mondják, volt olyan hely, ahol szakadó hóban játszották le a nyitómeccset."

 

"Nagy pozitívum számunkra, hogy olyan füves pályán gyakorolhatunk, amelyet minden edzés előtt hengerelnek, a talaj pedig egyáltalán nem olyan mély és sáros, mint ezekben a napokban, otthon. Általában véve minden rendben van, bár fűtés egyelőre nincs a szállodában, márpedig éjszaka azért kemény hideg van.

Kétágyas szobákban helyeztek el minket, s én, mint mindig, most is Lázár Palival vagyok. A hangulat jó, már kipihentük az utazás fáradalmait is. Bécsből indultunk, s mintegy két órás repülőút után érkeztünk meg Antalyába. Ami a programot illeti, tegnap is két edzésünk lesz, majd szerdán a Sahtar Doneck ellen játszunk. "

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >