Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Videoton FC - Nafta Lendava 2-0 (1-0)
Videoton FC - Nafta Lendava 2-0 (1-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 31.

ImageA mérkőzés előtt nagy mennyiségű hó esett a pályára, ám végül elkezdődhetett a találkozó. Csapatunk a Sebők - Andics, Lipták, Horváth, Présinger - Polonkai, Farkas I., Sándor - Nagy, Sitku, Alves kezdővel szaladt ki a pályára. Felcsúton viszont nem játszották le a Videoton FC II - Tököl edzőmeccset a nagy hó miatt. Az első 20 perc mezőnyjátékot hozott az irreális talajú pályán. Igazi helyzet egyik kapu előtt sem alakult még ki, de a Vidi játszik eddig jobban. A 25. percben gólnak örülhetett a mintegy 120 néző.

 

Szép akció végén Sitku közelről pofozta az üres kapuba a labdát. Az első félidőben nem született több gól: Videoton - Lendva 45 perc játék után 1-0.

Egy csere volt a szünetben, a Vidi gólszerzőjét Lencse váltotta. Lencsét ütötte el a 16-oson belül a vendégek kapusa, a jogos büntetőt Alves magabiztosan értékesítette az 58. percben, így az állás már 2-0.

A 70. percben Polonkai ütközött ellenfelével a levegőben. A fehérvári játékos nem tudta folytatni a játékot, helyére Szolnoki állt be. (Szerencsére nincs nagyobb baj, Poló rendben van!) A 75. percben Sebők helyett Filipovics állt be a Vidi kapujába.

Az utolsó 20 percben az eredmény már nem változott, igaz ez csak néhány centiméteren múlt, hiszen Farkas Balázs a 16-os sarkáról hatalmas kapufát lőtt szabadrúgásból a 80. percben.

Végeredmény: Videoton FC - Nafta Lendava 2-0.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >