Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow A Kodolányi János Főiskola elvesztette...
A Kodolányi János Főiskola elvesztette... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 02.

Image… közel 200 könyvét. A KJF ugyanis csatlakozott a nagysikerű „Veszíts el egy könyvet” akcióhoz. A Kodolányi János Főiskola Budapesten, Székesfehérváron és Siófokon indított útjára több tucatnyi olyan könyvet, melynek szerzői mind a főiskolán oktatnak.

 

Szondy Réka sajtóreferens elmondta honlapunknak, hogy a "Veszíts el egy könyvet!" - játék 2008. március 25-én indult az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár szervezésében. A játék évek az évek óta sikeresen működő, nemzetközi mozgalom, a bookcrossing magyar nyelvű változata. Az elmúlt közel két évben mintegy kétezer könyv indult el hazánk különböző pontjairól, majd bukkant fel a világ számos pontján, hiszen volt olyan kötet, mely Orosházáról Párizson át egészen Ausztráliáig jutott.

A KJF most több tucat könyv elvesztésével csatlakozik az akcióhoz. A főiskola oktatási centrumainak helyet adó városokban lehet most még rábukkanni a kiadványokra, azaz Budapesten, Székesfehérváron és Siófokon találhatja meg bárki az érdekes olvasmányokat. Az összes elvesztett könyvet a KJF tanárai írták, és a főiskola saját kiadásában jelentek meg, így valódi különlegességeket jelentenek, ugyanis könyvesbolti forgalomba soha nem kerültek, eddig csak az intézmény diákjai és munkatársai juthattak csak hozzájuk.

Az elveszített könyvek útját a játék hivatalos holnapján. a: veszitsel.konyvtar.hu oldalon lehet nyomon követni.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >