Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Pénteki ellenfél: Korona Kielce
Pénteki ellenfél: Korona Kielce Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 05.

ImageA Videoton FC a törökországi edzőtábor első mérkőzésén a lengyel Korona Kielce együttesével találkozik, a mérkőzésen a magyar listavezető a lengyel bajnokság 13. helyezettjével néz farkasszemet. A "Koronások" számára nem telt túlzottan vidáman a lengyel pontvadászat őszi idénye, a csapat 17 forduló után 3 győzelemmel, 6 döntetlennel és 8 vereséggel, 15 ponttal mindössze a 13. helyen áll. Előnye mindössze egy pont a kiesőkkel szemben, igaz, a tizedik helyzettel szemben is csak ennyi a hátránya.

 

A novemberben kinevezett, mindössze 39 esztendős vezetőedző, Marcin Sasal az ősszel hat légiós, köztük három brazil játékos szolgálataira számíthatott. A csapat legjobb gólvágójának az egyaránt négy találatig jutó brazil Edi Andradina és a hazai vonalat erősítő Cezary Wilk bizonyult.

A csapat újoncként futott neki a 2009/2010-es pontvadászatnak, így mindenképpen javítani szeretne jelenlegi helyezésén, a klub hosszú távra tervez a lengyel élvonalban.

Érdekesség, hogy a klub otthona, a Stadion Miejski igazi kis ékszerdoboznak számít, az egyesület honlapján több fotó is megtekeinthető pénteki ellenfelünk pályájáról.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >