Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hétvégi havazás - hét riasztás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 08.

ImageA hétvégi havazás ideje alatt vasárnap estig hét esetben riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. A havas utakon több alkalommal hajtottak árokba személygépkocsik és hókotrók, valamint a 81-es főúton egy nyerges vontató is letért az útról. Személyi sérülés a hétből három esetben történt.

 

A Fehérvári Híreket Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője tájékoztatta az említett eseményekről:

Szombaton 16 óra 53 perckor érkezett a bejelentés az ügyeletre, mely szerint Sukoró és Velence között egy Fiat Punto az árokban fejtetőre borult. Az autót a tűzoltók állították kerekeire. A mentők a Fiatból egy embert könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Szombaton 20 óra 46 perckor a székesfehérvári tűzoltóság műszaki mentőszere vonult az M7-es autópályára a polgárdi önkéntes tűzoltóknak segítségnyújtásra. A sztráda Budapest felé vezető oldalán a 77-es és 78-as kilométer között egy személygépkocsi hajtott az árokba. A balesetben egy személy könnyebben sérült.

Vasárnapra virradó éjjel, 0 óra 09 perckor jelezték a tűzoltóságra, hogy a 81-es főúton egy nyerges vontató megpördült, majd az árokba hajtott. Az üres göngyölegeket szállító vontatmány vége az útra lógott. A kamiont a tűzoltók csörlővel húzták vissza az útra. Személyi sérülés nem történt.

Vasárnap kora reggel, 5 óra 17 perckor jelentették a tűzoltóságra, hogy Zámoly és Székesfehérvár között egy hókotró az árokba csúszott. A járművet a tűzoltók vontatták vissza az útra.

Vasárnap 9 óra 05 perckor ismét a 81-es főútra vonultak a tűzoltók, ahol egy Citroen személygépkocsi borult az árokba. Az autót a tűzoltók állították kerekeire, majd kivontatták az árokból. A balesetben egy gyerek könnyebben sérült, őt a mentők kórházba szállították.

10 óra 14 perckor jelezték a tűzoltóságra, hogy a 63-as főúton, Székesfehérvár és az M7-es autópálya lehajtója között egy BMW az árokba hajtott. Személyi sérülés nem történt. Az autót a tűzoltók visszahúzták az útra.

11 óra 25 perckor értesítették az ügyeletet, hogy Velencén, az alsó úton egy furgon az árokba hajtott. A Citroen Jumper az árokban felborult, és néhány méterrel távolabb egy hótoló is az árokban volt. A hótolót a tűzoltók daru csörlőjével vontatták vissza az útra. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

 
< Előző   Következő >