Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Sítájfutó Budapest Sprint, Éjszakai és Középtávú Bajnokság
Sítájfutó Budapest Sprint, Éjszakai és Középtávú Bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 08.

ImageA hétvégén rendezte meg a Budapesti Tájfutó Szövetség János-hegyen a 2010. évi Sítájfutó Budapest Sprint, Éjszakai és Középtávú Bajnokságát. A versenynek több székesfehérvári résztvevője is volt. A szombati sprint versenyen a női Masters kategóriában az ARAK Tájfutó Szakosztályának versenyzője, Vékonyné Árva Kati bajnokságot nyert. Még ugyanaznap este került megrendezésre az éjszakai sítájfutó bajnokság, ahol a felnőtt nők mezőnyében a szintén fehérvári tájfutó, Vékonyné ezüstérmet szerzett.

 

Vékony Andortól megtudtuk, hogy Vékonyné Székesfehérváron tájfutó, ám sítájfutásban 2010-től a Vasasban versenyez. S bár nagyon szerette volna az aranyat, azt Szivák Ildikó kapta meg, aki épp a jövő héten Romániában rendezendő Európa Bajnokságra készül. A még csak junior korú Szivák András a felnőtt férfiak mezőnyében egy értékes negyedik hellyel gyarapította az ARAK eredménylistáját.

Image
Fotó: ARAK
 

Vasárnap a középtávú bajnoki számokkal folytatódott a versenysorozat, itt női Masters kategóriában Vékonyné Árva Kati egy további ezüstérmet gyűjtött be.

Két hét múlva, amennyiben a hó is kitart addig, a mezőny Bánkuton a Magyar Köztársaság Hosszútávú Sítájfutó Bajnokságán csaphat ismét össze.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >