Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Élesbe fordult a kampány
Élesbe fordult a kampány Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 09.

Image„A 2010. áprilisi országgyűlési képviselőválasztásra nekünk, a Fidesszel szövetséges kisgazdáknak (KPE), minden választókerületben van közös képviselőjelöltünk.” – jelentette ki Horváth Miklós Csaba, a Kisgazda Polgári Egyesület megyei elnöke sajtótájékoztatóján. A KPE tagjai és támogatói február 8-át követően gyűjtik az ajánlószelvényeket, s egyben támogatásra ajánlják a Fideszes közös képviselőjelöltjeiket.

 

„Szükségesnek tartjuk felhívni az emberek figyelmét, hogy olyan értelmű jelzések érkeztek hozzánk, amely szerint a választáson indulni szándékozó kispártok minden lehetséges eszközt meg kívánnak ragadni annak érdekében, hogy egy-egy választókerületben összeszedjék a jelöltállításhoz szükséges 750 db ajánlószelvényt.” – mondta az elnök.

 

Image
Fotó: Temesvári Márta

Majd kifejtette, hogy tudomásukra jutott, hogy olyan trükköket kívánnak alkalmazni, hogy az ajánlószelvényeket azon a címen kérik el kitöltetlenül, hogy azt a Fidesszel szövetséges kisgazdák, tehát a KPE részéről gyűjtik.

„Szeretnénk egyértelműen a választópolgárok tudomására hozni, a Fidesszel szövetséges kisgazda szervezet csak egy van, és az a Kisgazda Polgári Egyesület (KPE)!” – hangsúlyozta Horváth Miklós Csaba. – „A Fidesz és a KPE jelöltjei minden választókerületben közösek, minden választókerületben induló fideszes jelölt, egyben a mi kisgazda jelöltünk is!Mi, tehát a Fidesszel szövetséges kisgazdák, csak azt a jelöltet támogatjuk, aki egyben a Szövetség jelöltje is!”

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >